المنتدى الرسمى للنجمين كيفانش و سيداف
انت لست مسجل بالمملكة الكيفانشية السيدافية لعشاق احلى نجمين سجل بسرعه وشارك برايك
المنتدى الرسمى للنجمين كيفانش و سيداف
انت لست مسجل بالمملكة الكيفانشية السيدافية لعشاق احلى نجمين سجل بسرعه وشارك برايك
المنتدى الرسمى للنجمين كيفانش و سيداف
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

المنتدى الرسمى للنجمين كيفانش و سيداف

المنتدى الرسمى الأول
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 Kisir - Turkish tabouleh

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مجنونة كيفانش
الأدارة
مجنونة كيفانش


عدد المساهمات : 494
تاريخ التسجيل : 04/06/2009
العمر : 30

Kisir - Turkish tabouleh Empty
مُساهمةموضوع: Kisir - Turkish tabouleh   Kisir - Turkish tabouleh I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 26, 2009 7:25 pm

Kisir - Turkish tabouleh DSCN2181


2 cups of f‎ne bulgur
2 cups of hot water
1 tbsp tomato paste
1 tbsp pepper paste (preferably hot)
1/2 cup olive oil
1/2 bunch green onions, finely chopped
1 small onion, cut in thin half rounds
1 bunch flat leaf parsley, finely chopped
1 cucumber, finely chopped
2 banana peppers, finely choped
2 tbsp pomegranate syrup
juice of 1 or 1/2 lemon (you have to taste and add less or more lemon juice)
2 tsp red pepper flakes
1 tsp ground black pepper
1 tsp mint flakes
1 tsp cumin
romain lettuce leaves
tomatoes

-Put tomato and pepper paste in a big bowl and melt them with boiling hot water. Add bulgur and 1 tsp salt into this mix. Stir once. Cover with a thick kitchen towel and let it soak the water for 10 minutes.
-Cut the onion in half first, then into very thin half-moon shapes. In a little bowl, knead onion with 1 tsp salt. Rinse salt and squeeze excessive water.
-Fluff bulgur with a fork. Add pepper flakes, ground pepper, cumin, mint flakes, oil, pomegranate syrup, lemon juice, and kneaded onion. Mix well. At this point taste to see if it needs more lemon juice. K‎s‎r should be a little bit sour.
-Add banana peppers, spring onions, cucumber, and parsley. Mix well.
-K‎s‎r is served and eaten with lettuce leaves and tomatoes. We don't add tomatoes to k‎s‎r, because tomatoes make it mushy. So k‎s‎r is usually served on a lettuce bed (you can wrap some k‎s‎r in a lettuce leaf and eat like that) with slices of tomato on the side
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://kivanc-sedef.ahlamontada.net
بطوطة
مشرفة قسم تركيا فى الماضى والحاضر والمستقبل
مشرفة قسم تركيا فى الماضى والحاضر والمستقبل
بطوطة


عدد المساهمات : 176
تاريخ التسجيل : 04/08/2009
العمر : 39
الموقع : فوااازاحبك مووووت خالتك بطوطة

Kisir - Turkish tabouleh Empty
مُساهمةموضوع: رد: Kisir - Turkish tabouleh   Kisir - Turkish tabouleh I_icon_minitimeالأحد أغسطس 30, 2009 2:12 pm

يسلموا حبيبتي
بس ابي اسالك ماتقدرين تحطين ترجمة بيننا حتى نعرف راسنا من وين
هههههههههههههههههه
تقبلي مروري
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sandoor
نائب المدير
نائب المدير
sandoor


عدد المساهمات : 1068
تاريخ التسجيل : 10/06/2009
العمر : 30
الموقع : https://kivanc-sedef.ahlamontada.net

Kisir - Turkish tabouleh Empty
مُساهمةموضوع: رد: Kisir - Turkish tabouleh   Kisir - Turkish tabouleh I_icon_minitimeالأحد أغسطس 30, 2009 2:39 pm

يسلمووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://sandoor_14@yahoo.com
عاشقة التركية
كيفانشى-سيدافى واقف على الشجرة
كيفانشى-سيدافى واقف على الشجرة
عاشقة التركية


عدد المساهمات : 16
تاريخ التسجيل : 02/09/2009

Kisir - Turkish tabouleh Empty
مُساهمةموضوع: رد: Kisir - Turkish tabouleh   Kisir - Turkish tabouleh I_icon_minitimeالإثنين سبتمبر 07, 2009 1:06 pm

يسلموووووووووووووووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
Kisir - Turkish tabouleh
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» TURKISH BEAUTY PRINCESS

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المنتدى الرسمى للنجمين كيفانش و سيداف :: المنتدى العام :: تركيا فى الحاضر والماضى والمستقبل-
انتقل الى: